ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Ανάρτηση online τιμοκαταλόγου

Πόσες φωτογραφίες μπορώ να ανεβάσω ανά προϊόν;
Μπορείς να ανεβάσεις όσες φωτογραφίες θέλεις.
Υπάρχουν προδιαγραφές για τις φωτογραφίες;
Θέλουμε να είναι σε αρχεία jpg ή png ή gif έως 1.5MB και minimum 600 x 600 pixels, να παρουσιάζονται τα προϊόντα αποκλειστικά, σε λευκό background/φόντο χωρίς λογότυπα, πλαίσια, κείμενα ή άλλα αντικείμενα. 
Πώς πρέπει να είναι ο τίτλος του προϊόντος;
Ο τίτλος του προϊόντος είναι πολύ σημαντικός καθώς όχι μόνο βοηθάει τον επισκέπτη να κατανοήσει με μια ματιά το προϊόν προς πώληση. Βεβαιώσου, έτσι, πως ο τίτλος είναι επεξηγηματικός, ξεκάθαρος και περιλαμβάνει σημαντικές λέξεις – κλειδιά/χαρακτηριστικά του προϊόντος όπως το είδος, το υλικό, το χρώμα, τις διαστάσεις, τον τύπο, το φύλο (άνδρας/γυναίκα). 
Τί κωδικό πρέπει να βάλω;
Στο πεδίο του κωδικού καλό θα ήταν να συμπληρώσεις ένα μοναδικό για το εκάστοτε προϊόν κωδικό ο οποίος θα σε βοηθά να ταυτοποιείς εύκολα το κάθε ξεχωριστό σου προϊόν.
Τί πρέπει να γράψω στην περιγραφή;
Έχεις τη δυνατότητα να πεις στον πελάτη όλα όσα θεωρείς πως πρέπει να ξέρει για το προϊόν δεδομένου ότι ούτε το βλέπει ούτε μπορεί να το αγγίξει. Θεώρησε τον εαυτό σου σαν τον πωλητή/πωλήτρια που στέκεται νοητά δίπλα στον πελάτη και του εξηγεί όλα όσα θα τον βοηθήσουν να πάρει την απόφασή του: από τί υλικά είναι φτιαγμένο, με ποια τεχνική, πώς το εμπνεύστηκες, για ποια περίσταση είναι ιδανικό, για ποιον είναι ιδανικό, ποιες είναι οι ‘κρυφές’ λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζει, πώς θα τον κάνει να νιώσει αν το αποκτήσει, πώς θα βελτιώσει τη ζωή του.
Είναι απαραίτο να βάλω περιγραφή στο κάθε προϊόν μου;
Ναι, καθώς ο δυνητικός πελάτης δεν έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά το προϊόν. Έτσι, καλής ποιότητας και προσεγμένης αισθητικής φωτογραφία όπως και επεξηγηματικό, πλούσιο σε πληροφορίες κείμενο είναι τα βασικά σου εργαλεία πώλησης.
Μπορώ να προσθαφαιρώ προϊόντα;
Εννοείται! Σε οποιαδήποτε στιγμή. Μας ενημερώνετε εγγράφως και το συντομότερο δυνατόν γίνονται οι αλλαγές.
 
 
Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Είμαστε στη διάθεσή σας 24/24 για κάθε προβληματισμό & διευκρίνηση.

Θεσσαλονίκη
Μαυροκορδάτου 24 με Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 151, 1ος όροφος – 546 45 Θεσσαλονίκη
2310 932420 – 932473 – 932481

Αθήνα

Λεωφ. Συγγρού 196 2ος όροφος
176 71 Καλλιθέα Αθήνα (Κέντρο)
210 22 41 227

paskedi@paskedi.gr

 

Details

  • Date: 18 April 2018

Tags

Photo

Share

Pinterest

Flickr