2310 932420 - 932473 - 932481 paskedi@paskedi.gr

Soundreef Καλλιτέχνες

Κάνε εύκολα το δικό σου Live Μουσικό Event ως Καλλιτέχνης της Soundreef!

Example blog post alt

Κάνε εύκολα το δικό σου Live Μουσικό Event ως Καλλιτέχνης της Soundreef!

Η Live Μουσική στα καλύτερά της! Το ίδιο και για τη Soundreef! Και όχι μόνο σε σχέση με τον αριθμό των καλλιτεχνών που έχουν εγγραφεί στη Soundreef, αλλά και όσον αφορά τα live events από τους συνθέτες και τους εκδότες της Soundreef!

Περισσότερα Live μουσικά events

Η αύξηση των συναυλιών είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, το οποίο περιλαμβάνει τόσο την Ευρώπη όσο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως επεσήμανε η πρόσφατη έκθεση Citi Research. Η ζωντανή μουσική στις Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύεται ότι φτάνει έναν κύκλο εργασιών των 11,06 δισ. δολαρίων μέχρι το 2019, κάτι που είναι ενδιαφέρον αν συγκριθεί με τον κύκλο εργασιών των 9,06 δισ. δολαρίων για το έτος 2014. Είναι πραγματικά εκπληκτικό, ειδικά σε σύγκριση με το 3,66 δισεκατομμύρια δολάρια online κομματιών που αναπαράγονται!

«Την τελευταία φορά που είδα τόσους πολλούς ανθρώπους να αγοράζουν εισιτήρια για συναυλίες ήταν στα τέλη της δεκαετίας του '90», δήλωσε ο Tommy Goodwin, με μια 20ετή εμπειρία συναυλιών και διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων αξιοσημείωτα φεστιβάλ όπως το Φεστιβάλ Μουσικής του Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης.

Η κατάσταση είναι η ίδια στην Ευρώπη: για παράδειγμα, πέρυσι αυξήθηκε κατά 12% οι ζωντανές εκδηλώσεις και τα φεστιβάλ στο Ηνωμένο Βασίλειο (πηγή: MN2s), το οποίο σήμερα αντιπροσωπεύει τη δεύτερη ευρωπαϊκή αγορά ζωντανής μουσικής, ακολουθώντας μόνο τη Γερμανία (η τελευταία μάλιστα κατάφερε πέρυσι να πραγματοποιήσει κύκλο εργασιών 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων για ζωντανή μουσική).

Ο μουσικός τουρισμός, με τους οπαδούς που ταξιδεύουν σε διάφορες χώρες ακολουθώντας τις αγαπημένες τους συναυλίες, αυξάνεται επίσης. Και η ίδια η αύξηση δεν περιλαμβάνει μόνο τους συνηθισμένους καλλιτέχνες. Στην πραγματικότητα, οι λιγότερο γνωστοί καλλιτέχνες συγκεντρώνουν όλο και περισσότερο ακροατήριο σε διάφορους χώρους, με όλο και περισσότερες συναυλίες.

Περισσότερες Live Εκδηλώσεις από Καλλιτέχνες της Soundreef

 

Η αύξηση των ζωντανών εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο αγγίζει άμεσα τους συνθέτες και τους εκδότες που ανήκουν στο δυναμικό της Soundreef.

Ο αριθμός των ζωντανών εκδηλώσεων μέσα στο 2018, με μοναδική αναφορά στους πρώτους 7 μήνες του έτους, αποτελεί ήδη ρεκόρ! Το συνολικό ποσό από τις live εκδηλώσεις της Soundreef (από τον Ιανουάριο έως το τέλος Ιουλίου, με τον LEA, Liberi Editori Autori, δραστηριότητα αδειοδότησης στην Ιταλία) πλησιάζει το συνολικό ποσό των 12 μηνών του 2017! Σε σύγκριση με το ποσό των συναυλιών της Soundreef για το 2016, ο αριθμός έχει ήδη διπλασιαστεί!

Η αξία των αδειών αυξάνεται και σε πολλές περιπτώσεις είναι άμεσα σχετιζόμενες με την έκταση του γεγονότος, το μέγεθος του φεστιβάλ και / ή τη δημοτικότητα των μουσικών. Η μέση αξία για τις άδειες, οι οποίες είχαν ήδη σημειώσει αξιοσημείωτη άνοδο το 2017, επιβεβαιώνουν συνολικά την τάση του 2018.

Και τι γίνεται με τους διοργανωτές ζωντανών εκδηλώσεων; «Τα στοιχεία που σχετίζονται με τους νέους διοργανωτές, η εγγραφή στο Soundreef για πρώτη φορά και η μεγάλη ικανοποίηση από την υπηρεσία, είναι πραγματικά συγκλονιστικά» - μας είπε ο Alex, μέλος της υπηρεσίας υποστήριξης πελατών της LEA live. «Αυτό είναι χωρίς δισταγμό ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία των πρώτων 7 μηνών του έτους 2018».

Δημιουργία «ζωντανών εκδηλώσεων» στο λογαριασμό σας στη Soundreef

Σας υπενθυμίζουμε ότι αν είστε συντάκτης ή εκδότης που έχει εγγραφεί στη Soundreef, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ένα «νέο live event» στον λογαριασμό σας, προσθέτοντας τις επαφές των διοργανωτών μόλις προγραμματίσετε την ημερομηνία του ίδιου του συμβάντος.

Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε το συμβάν τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του.

ΠΗΓΗ

Εγγραφή Μέλους ΔΩΡΕΑΝ – Κατάστημα Εστίασης/Διασκέδασης

Αγαπητέ επισκέπτη σε προσκαλούμε να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα 35.000 μέλη μας το ξέρουν. Γίνε κι εσύ μέλος!

Αν είσαι ήδη μέλος επέλεξε: Σύνδεση

Αν δεν είσαι μέλος μπορείς να εγγραφείς ΔΩΡΕΑΝ τώρα: Εγγραφή

Έχοντας την ιδιότητα του καταστηματάρχη υγειονομικού ενδιαφέροντος μπορείς να εγγραφείς ως μέλος του ΠΑΣΚΕΔΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αναλυτικότερα τα προνόμια των μελών εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα πάνω στην εστίαση, τον κλάδο της φιλοξενίας και τον τουρισμό; Θέλεις να ξέρεις όλα τα νέα που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου;

Ακολούθησε τώρα το ΠΑΣΚΚΕΔΙ στα social media και μείνει διαρκώς online!

Κάντε like στο Facebook, ή follow σε Instagram & twitter!


;